Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUICE FRÅN THE BIG APPLE

Raw Clarity

IMG_1700

IMG_1692

Raw Clarity

När jag bodde i New York åt jag, eller rättare sagt drack jag, min frukost på Organic Avenue varje dag. Det är ett otroligt hälsokoncept! Ett av mina många Manhattan tips… Om ni ska åka ditt snart får ni inte heller missa restaurangen ABC Kitchen på 18th Street mellan Broadway and Park Avenue South. Men ni måste boka bord i tid… Trevlig helg spirit junkies!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Filippa! Jag flyttade till New York för några månader och har varit så pepp på Organic Avenue. Jag gick förbi hela tiden och sen när jag väl skulle gå in så var det helt stängt. Fattade inte varför och blev mer och mer sugen på att få se sortimentet. MEN de har tydligen filed for bankrupcy 🙁
    http://www.nytimes.com/2015/11/05/fashion/organic-avenue-close.html?_r=0

    emilia 2015-12-03 05:37:05
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che