Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: PURPOSE

Raw Clarity

Jag tror på attraktionslagen – vilket innebär att all energi som vi skickar ut i form av tankar, känslor och handlingar kommer tillbaka till oss. Så det är viktigt att skicka ut rätt energi för att skapa det livet som man vill leva. Veckans affirmationen handlar om vår mening – vår purpose i livet. Varför är vi här? Om du inte vet, så kan du helt enkelt fråga universum och låta kraften runt omkring dig visa dig vägen, steg för steg. Din mening är kopplad till din passion och dina gåvor – det som du älskar och dina talanger. Inget är en slump, du är bra på vissa saker av en anledning. Du älskar vissa saker av en anledning. Båda är kopplade till din mening.

Följande mening var min andra affirmation i livet som hjälpte mig hitta min purpose. Jag gick från PR världen i New York till hälsocoach i Stockholm, och jobbar med det som jag älskar idag. Jag hjälper andra kvinnor att hitta balans, glädje, sin sanning och kärlek. Det är min mening.

Veckans Affirmation: Jag lever min mening.

This week’s affirmation: I live my purpose 

Bilden är från mässan Allt Om Hälsan igår – tagen efter min intervju på Boktorget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag letar nytt jobb, inte en självvald situation. Jag har funderat så mycket i mitt liv kring vad jag är bra på och vad jag vill göra, men jag har svårt att hitta svar. Ditt inlägg var så bra skrivet! Jag ska fundera mer kring dina ord. Kan du ge tips på böcker som jag kan fördjupa mig i detta ämne?

  Helena 2015-12-16 20:12:39
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Spännande Helena! Det betyder att du är redo att hitta din mening och varför du är här på jorden i detta livet. Grattis! Har du läst några böcker av Gabrielle Bernstein? De finns även på ljudbok på iTunes. Jag gillar Spirit Junkie och Find Your Inner Ing. Säg till om du vill ha fler tips. Kram kram Filippa

   Filippa Salomonsson 2015-12-17 17:03:28
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!