Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 TIPS: BÖRJA ÄLSKA DIN KROPP

Filippa Salomonsson

Jag har verkligen inte älskat min kropp, tvärtom, jag har hatade den. Men det är något jag jobbat med i år… vilket är enormt viktigt för alla kvinnor att göra. När vi inte älskar vår kropp så gör vi dåliga beslut, vi äter inte med respekt och känner oss inte bekväma och fina. Det räcker inte att vi tycker om några delar – nej, vi måste uppskatta alla delar precis som de är. Vi måste påminna oss själva om att vi är unika. Vi måste acceptera våra kroppar. Men lugn, det går inte över en natt. Börja med mina topp tre tips!

Här kommer tre tips för att börja älska sin kropp:

 • Vänd elaka tankar till positiva meningar. Jag vet att det kan kännas jobbigt, men när du tittar dig själv i spegeln på morgonen och säger att du är fett eller ful, just i den stunden, titta upp igen och ge dig själv en positiv komplimang.
 • Låt ingen annan bestämma ditt värde eller hur du ska se på din kropp. Det bestämmer bara du. Ignorera negativa kommentarer från andra.
 • Ät ren och näringsrik mat som ger kroppen harmoni, klarhet och respekt. När du äter skräp, drar du ner din energi istället för att lufta upp den med naturens godsaker. Nyttig mat är self-love, dålig mat är self-sabotage på alla nivåer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jättefint inlägg, vilken perfekt påminnelse! Att tycka om sin kropp är en sån stor del av att vara lycklig och välmående.

  Jag själv skulle gärna vilja införa mer frukt och grönt i min kost, just nu äter jag mestadels svensk husmanskost. Främst beror det på att jag har en känslig mage och ofta får väldigt ont när jag försöker äta mer hälsosamma livsmedel (även om magen inte är helt glad på husmanskosten heller). Är detta något som du också upplevde när du gick över till en mer hälsosam livsstil? Behöver magen bara vänja sig eller har du något annat tips :-)?

  Johanna 2015-12-11 10:11:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Tack för din kommentar. Ibland beror det på att tarmarna inte har tillräckligt med ”bra bakterier.” Äter du probiotika? Jag rekommenderar att du testar det på morgonen, 15 minuter innan du äter frukost. Kram

   Filippa Salomonsson 2015-12-19 03:39:32
   Svara
 • Håller med ovanstående, vilket toppen-inlägg! Verkligen vad jag behövde i denna stund. 🙂

  Elisabeth 2015-12-10 20:28:55
  Svara
 • Vilka jättebra tips! Tack för det! Och förresten, varifrån kommer din fantastiska sporttopp? Underbar färg och modell!

  Jess 2015-12-10 13:33:50
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!