Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SLÄPP DIN MATÅNGEST & NJUT

Miami

Miami

Oregano pizza

Lucali pizza

Vita jeans

IMG_8421

Jag äter 90% näringsrik mat som min kropp behöver. Jag har alltid sagt att mat är som bränsle, vi måste tanka kroppen med mat som gör att vi går snabbare och inte saktare. MEN ibland är det ok att äta en bulle, glass, eller pizza. Det viktiga är att du slappnar av och njutare av den typen av mat när du har valt att äta den. Det är faktiskt OK. Om du känner att du äter socker och snabbmat varje dag är det annorlunda. När du väljer att äta något som anses vara onyttigt – så njut. Ingen ångest. Inga elaka tankar. Var närvarande vid varje tugga. Sluta ät när kroppen säger till.

Ikväll åt vi pizza och sallad på Lucali i Miami. Jag äter pizza en gång om året – tycker det är gott men är inte galen i pizza. I alla fall, vilket ställe. Pizzan var super tunn och verkligen värt det. Stället ligger på Miami Beach och är en liten local hot spot i stan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!