Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: STYRKA

Morot

IMG_7540

Sallad

Jag tror på attraktionslagen, vilket innebär att energin du skickar ut i forms av ord, tankar och känslor kommer tillbaka. Skicka då ut EXAKT det som du vill ska hända… Här kommer veckans affirmation. Säg den så ofta du kan denna veckan – minst en gång om dagen.

Veckans affirmation: Jag äter mat som stärker min kropp varje dag.

Weekly affirmation: I eat food that gives my body strength everyday. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Den här affirmationen ska jag försöka bära med mig varje dag. Kanske kan den hjälpa mig när ångesten över att jag ätit trycker på och vill dränera mig. För jag vill ändå ge min kropp mat så att det kan bli återhämta sig och bli stark igen efter åtta år av anorexi. Tack för en fin blogg!

  Janina 2015-12-20 08:29:51 http://nouw.com/janinawi
  Svara
  • Svar på Janinas kommentar.

   Släpp ångesten och fokusera på nästa måltid. Du klarar av att äta rätt och älska din kropp med mat. Kör på affirmationen! God Jul. Kram Filippa

   Filippa Salomonsson 2015-12-20 21:22:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!