Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INTENTIONER FÖR 2016

Meditation

Raw Clarity Filippa

Nu är det snart dags att avsluta året och öppna dörren till nästa kapitel, nya möjligheter, gåvor, manifestationer, positiv förändring och möjligheter. Jag föredrar att sätta en intention, istället för ett nyårslöfte. Min intention för 2016 är att meditera och yoga mer, samt gå djupare in på min spirituella resa. Denna veckan ska jag skriva ner allt jag vill skapa under 2016. Jag kommer göra mitt bästa att släppa det gamla och öppna upp till nya upplevelser.

Övning – Svara på följande fråga: Vad vill du manifestera och skapa under 2016? Skriv ner allt. Detta kommer bli ett magiskt år för alla. Nu kör vi!!

We are about to end the year and open up the door to new opportunities, gifts, manifestations, and possibilities to positive change. Personally, I like to set intentions, not resolutions. My intention for 2016 is to do more yoga and mediation and to go deeper into my spiritual practice. This week I will write down on paper, everything I want to create in the upcoming new year. I will do my best to let of the past and embrace experiences beyond my wildest imagination. 

Exercise – Answer this: What do you truly desire in 2016? Write it down before the energy shift. This one will be magical for all. Let’s do this  together!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!