Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FUEL HAPPINESS

LuluLemon Sverige

Raw Clarity Filippa

We are all about to take a leap into the new year with opportunity for positive change! My personal goal for 2016 is to develop my purpose. How do I do that? By identifying my unique talents and what truly makes me happy. Your purpose is connected to your natural gifts and passions – this is the starting point. You don’t need to know the exact steps to take, just a general direction, as the universe will handle the rest. So enjoy the ride and remember – “the purpose of life, is a life of purpose.”

Följ @lululemonswe på instagram för mer inspiration! #fuelhappiness

Lululemon butiken/showroom ligger på Riddaragatan 20 i Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Filippa! Har följt din blogg fram och tillbaka under lång tid, den inspirerar. Under december provade jag leva som vegan (matmässigt) mestadels raw. Åt inget gluten socker osv. Utan mestadels frukt främst bananer och bär samt grönsaker och rotfrukter. Mådde fantastiskt bra och fick en bra känsla i kroppen, förutom att jag blev extremt gasig i magen. Har du några tips på vad man kan äta för att inte vara så gasig? Eller går det över? Vill gärna fortsätta som vegan men vill även kunna umgås med folk 😉 Hoppas på svar och önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!

    emma 2015-12-31 18:01:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!