Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SLUT PÅ MÅNDAGSÅNGEST

Raw Clarity Filippa

För mig finns det ingen skillnad på dagarna. Tisdag är lika härligt som fredag. Lördag lika skön som måndag. Varför är det så? Jo, för jag lever ett fritt liv, jag gör det jag älskar varje dag oavsett namn på dagen. I helgen filmade jag in ett roligt program, spelade in en podd, gjorde coaching schema, åt lunch på Brillo och gick ut på promenader med hunden Nero. Men jag tycker om allt jag gör så det känns inte som något jobb!

När jag jobbade i PR branschen hade jag alltid söndags- & måndagsångest. Jag tänkte, ”Åh nej, nu ska jag jobba imorgon igen. Då är det måndag.” Och så längta jag till fredag – till helgen – till 2 hela ”fria”dagar. Lever du på samma sätt? Vilka ändringar skulle du kunna göra i ditt liv för att älska hela veckan? Börja med ett steg i taget. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Lyssnade på dig i framgångspodden, oj vad jag fick många tankeställare! Jag genomgår just nu en jätteförändring, hittar tillbaka till mig själv efter massor av vilsna år, med allt vad det innebär för barnen och äkta mannen. Kan inte riktigt säga när jag senast kände mig fri, men tror det var runt 4-års åldern. Tyckte du sa så bra saker som gör att jag känner att jag är på rätt väg! Vart det tillslut leder mig vet jag inte ännu. Men en sak är säker, jag kommer aldrig mer leva någon annans liv!

  MrsBoss 2016-02-02 14:34:51
  Svara
  • Svar på MrsBosss kommentar.

   Wow så fint! Gör jobbet, var ärlig med dig själv, lev ett fritt liv så kommer universum göra resten för dig. Det är magisk. Tack för kommentaren. Kram

   Filippa Salomonsson 2016-02-03 13:48:23
   Svara
 • Åh så härligt det låter! Jag jobbar väldigt oregelbundet så jag har inte ångest någon speciellt dag men jag är sjuksköterska så mitt liv är ju inte direkt ”fritt” heller. För- och nackdelar med allt! 🙂

  Johanna 2016-01-27 22:16:59 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Det låter helt underbart att kunna uppskatta veckans alla dagar. Ibland önskar jag mer än nånting annat att få känna så, och slippa ångesten inför en ny jobbvecka..att få slippa ”hålla andan” fram till nästa helg. Men jag har ingen aning om hur jag ska ta mej dit! Jag kanske helt enkelt inte hittat min plats än, vilsen och rastlös som jag är. . Men tack för en otroligt fin blogg, du är verkligen en inspiration! Kram

  fia 2016-01-27 20:20:34
  Svara
 • Hej! Jag känner verkligen igen mig i det där, jag kan ha söndags och måndagsångest. Har tänkt en del på det, att jag inte vill ha det så. Det låter härligt att du älskar det du gör, det är det jag också vill göra, måste bara hitta det där speciella som verkligen passar mig och som jag kan brinna för. Att verkligen njuta av livet fullt ut. Jag håller på just nu att fundera ut vad jag vill göra och hoppas hitta rätt till slut. Tack för en bra blogg, jag är också intresserad av hälsa och yoga och tycker det är roligt att läsa din blogg:)

  Anna 2016-01-25 20:59:12
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind