Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRAMGÅNGSPODDEN

Raw Clarity Filippa

Snacka lite med Alexander PärlerosFramgångspodden i helgen. Vi diskutera bland annat andlighet, änglar, karriär tips, nackdelen med socker, hur man skapar sitt drömliv och min PR & hälsa resa. Lyssna på mitt avsnitt för lite vardags inspiration! Kolla även in andra intressanta gäster som suttit i studion med Alex. Finns en del jag själv vill lyssna på. Hoppas att i gillar vår konversation.

Talked to Alexander Pärleros on Framgångspodden this past weekend. We discussed spirituality, angels, career tips, the low down on sugar, how to create your dream life and my PR & health story. Listen till for a little daily inspiration! You should also check out his other guests – I definitely have my eyes on multiple peeps. Hope you like out conversation. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Lyssnade idag på avsnittet och måste säga att det var otroligt inspirerande, man springer på i livet och glömmer att stanna upp och tänka efter varför man gör saker och för vem man gör dem. Ditt avsnitt fick mig att komma ikapp med mig själv och inse att jag har glömt den spirituella/andliga delen av mig själv, vilken jag nu kommer ta upp för att komma till insikt med vad man egentligen vill och få verktygen för att komma dit genom att ändra ens sätt att tänka och handla.

  Ännu en gång tack för ett otroligt inspirerande avsnitt!

  Andreas 2016-02-20 17:05:55
  Svara
  • Svar på Andreass kommentar.

   Vad fint att du är redo att göra den inre resan. Den kommer öppna många fina dörrar för digpå vägen!

   Tack för att du lyssna på podden och lämna en vacker kommentar. Den fick mig att le.

   Love,
   Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-02-22 18:33:52
   Svara
 • Vilken energi!! Har precis lyssnat på framgångspodden med dig. Du kopplade ihop massa tankar som jag har o fick mig ännu mer att bli trygg i att jag är på rätt väg. Nästa steg är att köra sockerdetoxen, känner mig klart redo att ta tag i det nu. Ha en härlig dag o TACK!!

  Thereze 2016-02-03 10:15:04
  Svara
 • Tack Filippa! Jag kommer att lyssna på podcastavsnittet om och om och om igen!

  Jag är inne på sista terminen av journalistutbildningen och har under utbildningen insett mer och mer att det inte är journalist som jag vill bli. Ibland vill jag bara hoppa av, men det skulle kännas som ett misslyckande att inte ta examen efter 2,5 år av studier. Längtar till den sista delen är över… Undra vad jag ska göra i mitt liv då. Hur som helst, jag längtar!

  Kärlek!

  Mimmi 2016-02-01 17:39:48
  Svara
 • Så otroligt fint avsnitt och du är fantastiskt inspirerande! Lustigt att podden släpptes idag, i måndags var jag nämligen i bokhandeln och köpte din ”sockerdetox”. Dag tre nu och i morgon blir det massa nya recept. Tack för din energi, Filippa! Stor kram

  Elin 2016-01-27 21:07:24 http://finest.se/lifeaholic
  Svara
 • Hej Filippa,
  Hur får man kontakt med dig, om jag vill bli coachat av dig?

  Vänliga hälsningar
  Shirin

  Shirin 2016-01-27 20:10:24
  Svara
 • Hej Filippa! Jag har precis lyssnat klart på poddavsnittet och tyckte att det var så intressant! Jag är väldigt intresserad av det du pratar om och vill gärna lära mig mer. Jag tyckte om dina tankar om att livet ”pusslas ihop” och att utmaningar m.m leder fram till vissa situationer eller insikter/kunskaper. Dock har jag en fråga. Jag känner att jag är i nära kontakt med min magkänsla, men tycker ibland det är svårt att urskilja vad som är magkänsla och vad som är rädsla. Jag står exempelvis inför en utmaning som känns både skrämmande men samtidigt rolig. Vilken känsla är då ”rätt”? Jag tänker att ibland magkänslan kanske bara handlar om att jag är rädd? Eller vill den säga mig att jag inte ska göra det? Tacksam för svar. kram

  Lovisa 2016-01-27 16:39:39
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!

   Tack 🙂 Om du blundar och frågar ditt hjärta om situationen – får du tydligare svar då? Eller är det fortfarande förvirrande?

   Kram,
   Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-01-29 23:20:40
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind