Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DALUMA IN BERLIN

Raw Clarity Filippa

Daluma

Daluma

Daluma

Daluma

Raw Clarity Filippa

Daluma

I helgen hängde jag i Berlin och testade en massa goda vegetariska ställen. Mitt första stopp? Det blev  Daluma. Ett tips som jag fick av min kompis Erika Billysdottir, som själv lagar fantastisk mat och ligger bakom sitt egna matmärke Front Raw. Det var i alla fall ett grymt ställe med enkla sallader, fräsch grön juice, chiapuddingar och smoothies. Helt fullt med människor – vilket skapade en mysig stämning. Jag ger stället tummen upp och skulle definitivt gå tillbaka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Var kommer den magiska blå tröjan ifrån?

    Anja 2016-02-21 10:17:35
    Svara
  • Tycker också om Daluma! Var där ett par gånger under en vecka i Berlin i somras. Åt samma sallad också och har gjort den hemma sen 🙂 Uppskattade verkligen intervjun i framgångspodden, fick så mycket energi av att lyssna på den. Tack så mycket

    Hanna 2016-02-10 20:26:57
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!