Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VEM ÄR DU & VAD GÖR DU HÄR?

Raw Clarity Filippa

Berlin Wall

Raw Clarity Filippa

Raw Clarity Filippa

Vem är du? Kan du svara på den frågan? Det är väldigt viktigt att vetta vem man är i grund och botten, samt även varför man är här. Varför är DU här i detta livet på jorden? Vad kom du hit för att göra? Är det svårt att svara på frågorna? Ändå är frågorna så basic och enkla. Ge dig själv lite tid att känna efter – du behöver inte veta just nu.

När du vet vem du är och varför du kom hit, så är det lättare att välja jobb, man, vänner, mål, etc.

Övning: Fundera lite och sen skriv 1-2 meningar efter varje fråga – Vem är jag? Varför är jag här?

Mitt svar på frågorna är: Jag är en kärleksfull energi som är här för att hjälpa andra.

Who am I? Can you answer that question? It is very important to know the answer to that question and also be able to answer why you are here. Do YOU know why you are here? What did you come here to do? Give yourself some time to feel – you don’t need to answer right away.

 When you know who you are and why you are here, it is easy to pick a job, husband, friends, goals, etc.

Exercise: Answer the following questions with 1-2 sentences – Who am I? Why am I here?

My own answer to the question: I am loving energy here to help others. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Filippas,

  är det äkta päls på din jacka? Tycker i så fall att det rimmar illa med den livssyn som du förespåkar i din blogg.

  Isa 2016-02-12 13:54:12
  Svara
 • Hej!
  Jag har lyssnat på avsnittet från Framgångspodden när du var med, flera gånger nu. Superinspirerande!
  Jag funderar mycket över dessa två frågor nu. Kan du ge ytterligare exempel på vad svar på frågan om Vem är jag, och Vad gör du här, skulle kunna vara? Jag skulle behöva några fler exempel för att förstå fullt ut och för att komma vidare i mina tankebanor.
  Tack på förhand!:)

  Jenny 2016-02-09 22:25:21
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Absolut. Här kommer fler exempel:

   Vem är jag?
   – Jag är en själ
   – Jag är ljus
   – Jag är en lightworker
   – Jag är kärlek
   Vad gör jag här?
   – Jag är här för att använda mina gåvor och jobba med mina händer.
   – Jag är här för att uppleva och sprida kärlek.
   – Jag är här för att ge kraft till kvinnor.
   – Jag är här för att guida den yngre generationen.

   Hjälpte det? Skriv ner det som känns som du.

   Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-02-10 18:03:08
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!