Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FÖRFATTARTRÄFF: KAJSA INGEMARSSON

Kajsa Ingemarsson

Booklovers bjuder in till vår första författarträff med Kajsa Ingemarsson!

Kom och träffa författaren Kajsa Ingemarsson och hör henne berätta om sin bok Hjärtats väg.

I boken skriver Kajsa om hur vi möter kärleken. Inte som en romantisk föreställning, utan som en kraft med exceptionell förmåga att hela, transformera och belysa meningen med våra liv. En kraft som är både revolutionärt omvälvande, gränslöst skapande och ömsint omslutande på samma gång.

Att vandra längs hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av ditt inre, av den röst som gång på gång kallar dig till medvetenhet och som utmanar dig i din längtan efter trygghet, bekvämlighet och yttre bekräftelse. Men att följa hjärtats väg innebär mer än att bara expandera det egna livsrummet, det handlar om att finna din fulla potential som människa, din förmåga att manifestera kärlek i den fysiska världen.

Och kring detta vill vi såklart veta mer och ställa frågor till Kajsa kring hur denna bok kom till.

Kajsa, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut elva böcker varav Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda romaner. Hjärtats väg är den fristående tredje boken i hennes nya serie där Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014) ingår. Hon är författare, föreläsare och inspiratör.

Kom och träffa oss och Kajsa och prata om denna underbara bok.

Datum Onsdag 9/3
Tid 18.00 – 20.00
Plats Folkuniversitetet Kungstensgatan 45
Pris 320 kr per person
Mail info.inspirationsakademin@gmail.com för anmälan och betalningsuppgifter.

Varmt välkomna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej, inget med inlägget men ändå. Lyssnade på framgångspodden du är helt otrolig filippa ! <3
  Du är ju vegeterian Go go go! 🙂 jag tänker att en stor del har att göra med miljön å hälsa. Och djurhållning såklart. (?)
  Därför undrar jag hur du ställer dig till insekter som föda? Det poppar upp på trendiga restauranger i london paris å jaddajadda. Dessutom äter 80%av världen redan det. Insekter, typ mjöl på syrsor (asgott smakar nötigt) är jättemiljövänligt och proteinrikt. Mkt mkt megamkt bättre än kött mao.
  Hur ställer du dig till det? Känner du samma för insekter som för kor?
  Jag e mkt fundersam över detta. E själv vegan men kan absolut tänka mig att äta insekter pga krävs typ inget vatten och tycker faktiskt inte synd om syrsorna. Är jag hemsk då? Va säger du/ni andra? Kram

  M 2016-02-11 22:43:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!