Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GE HÅRET MER GLANS & STYRKA

Raw Clarity Kitchen

Jag får ofta frågor om mitt hår! Jag måste erkänna att det är tjockt naturligt (tack Mamma och Pappa) men jag tar verkligen hand om det.

Mina bästa tips för hälsosamt hår:

1.) Använd ALLTID ett bra shampoo och balsam. Jag gillar Maria Nila och Original Mineral.

2.) Gör inpackning en gång i veckan.

3.) Använd locktång så lite som möjligt – det är bättre att föna lockar om du vill skapa den frisyren.

4.) Ät mycket bra fett som kokosolja, chia frön och avokado.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Och lite valnötter är också bra

  Maria 2016-02-26 21:15:40
  Svara
 • Jag måste få fråga dig en sak, främst för att du är en stor inspiration till mig och jag älskar din filosofi.

  Du säger att man ska välja kärlek före rädsla och jag förstår den tanken. Det tillför verkligen så mycket mer till ett lyckligt och givande liv! Jag försöker varje dag, att välja kärlek, även om det är svårt. Men den spirituella resan är väl ändå ständigt pågående, som att resan är målet som växer fint på en?

  Hursomhelst.

  När det händer hemska saker i världen, som tex. att en delfinbebis dör för att människor vill ta en selfie med hen, hur gör du då för att inte känna fullständigt hat till dessa människor?

  Det är så svårt att inte tappa hoppet om denna planet. Ofta känner jag att det var inte detta jag signa upp för.

  Tack för att du tillför så mycket i denna bloggvärlden!

  Peace and Love <3

  Maria 2016-02-20 12:51:08
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hejsan! Precis, det är en resa hela livet, som gå framåt. Helt rätt.

   Det är viktigt att vi fokuserar på vår egen resa och vad DU kan göra. Människor som gör ”elaka eller dumma” saker har sin resa att göra och vi ska inte döma dom för det. Vi ska istället skicka kärlek till dom så de hittar sig själva och blir mer medvetna. Jag förstår din frustration. Det är inte lätt att se på världen som den är idag, men som sagt det är bara att börja jobba med sig själv så man inte skapar mer kaos genom the collective conciousness. Vi är en och bara speglar av varandra.

   Tack för att du läser min blogg och göra jobbet själv. Vi behöver fler som du 🙂

   Love,
   Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-02-22 18:31:59
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!