Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SMÅ MÄNNISKOR MED STORA KRAFTER

Raw Clarity Filippa

Zermatt

Louise Svensson

Varm Choklad

Zermatt

Raw Clarity Filippa

Denna veckan befinner jag mig i Zermatt. Jag sitter just nu och bloggar, samt tittar ut över dessa stora magnifika berg som omringar den lilla Alpbyn. Det är massiva. Stabila. Vackra. Vita. Ståtliga. Jag tänker även på vad min syster Louise sa i liften till mig tidigare idag när vi tog in naturen – hon sa,  ”Filippa, vi är så små.” Vi är verkligen så små. Men ändå så fulla av kraft, energi, kärlek och har förmågan att själva göra så stora saker. Använder du dessa gåvor varje dag? Du kan förändra dig själv, andra, världen till ett bättre ställe, en bättre människa. Vi är små men kan påverka på ett stort sätt. Glöm inte det.

”Never believe that a few caring people can’t change the world. For indeed, that’s all who ever have.” – Margaret Mead

Här kommer lite bilder från min dag. Tacksam för allt universum ger mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!