Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GÖR JOBBET, FÅ RESULTAT

Raw Clarity Filippa

Att göra den inre resan är inte alltid så lätt. Det kan kännas svårt att titta på sina egna brister. Det kan vara jobbigt att tysta ner sitt ego och låta hjärtat ta mer plats. Vi kan även lura oss själva genom att inbilla oss att den flummig spirituella resan bara är skitsnack. Men hur jobbigt den än känns, så är det alltid bättre att vända sig inåt för svaren, istället för utåt. Det finns nämligen ingen kompis i världen som kan ge dig bättre vägledning än ditt eget hjärta och intuition. Det finns ingen maträtt, cigg, drink, sex partner eller drog som kan läcka dina sår. Eller hjälpa dig släppa oron inför framtiden. Du måste själv göra jobbet. Du måste själv välja att göra medvetna val.

Varje gång du väljer kärlek över rädsla gör du jobbet. Varje gång du väljer att inte prata dåligt om andra gör du jobbet. Varje gång du stannar kvar i dina obehagliga känslor istället för att fly, gör du jobbet.

Det blir bättre jag lovar. Men gör jobbet. Släppa det förflutna, förlåta alla som behövs förlåta så du inte bär runt på ilskan, lev i nuet, var närvarande i varje stund, välj att vara den bästa versionen av dig själv, och var tacksam för det du redan har.

Citat av Marianne Williamson:

“It takes courage…to endure the sharp pains of self discovery rather than choose to take the dull pain of unconsciousness that would last the rest of our lives.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Filippa!

  Hittade nyss in på din blogg, och är väldigt förtjust.

  Jag är vegeterian och har varit i 1 år ungefär, efter ett uppehåll då jag åt kött kanske 7 år. Mår mycket bättre trots att jag inte ätit särskillt hälsosamt utöver det.
  Har nyligen börjat tänka mycket mer på hälsan och mitt vitaminintag. Äter nu endast naturlig mat (med undantag för ytterst sällan återkommande små godispåsar) till frukost, lunch och middag och känner mig väldigt energifylld. Jag äter mycket frukt och intensivt gröna härligheter så som grönkål, spenat. Försöker få med mycket olika vitaminer och superfoods.

  Då kommer vi till min fråga/frågor:
  Jag äter mycket frukt för att jag tycker om det, men är nyfiken på detta med sockret. Hur mycket frukt krävs det innan sockerhalten i kroppen blir för hög? Är det skillnad på vitt socker och sockret i till exempel en banan? Reagerar kroppen olika på olika typer av socker?

  Jag skulle verkligen uppskatta ett inlägg om vad DU tycker om detta 🙂

  Kram, Elvira

  Elvira 2016-03-01 14:15:30
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hej! Kroppen klarar av att bryta ner 6 tsk socker per dag. Jag tycker självklart att man ska äta frukt, men i måttliga mängder som allt annat 🙂 Jag rekommenderar 1-2 om dagen. Om det är skillnad på socker i en banan och vitt socker? Både jag och nej – för kroppen är det ändå socker, men det bryts ner annorlunda. Sockret från banan är naturlig och kroppen vet vad det är till skillnad från vitt socker som är rent gift. Tack för kommentaren! Kram

   Filippa Salomonsson 2016-03-04 19:47:58
   Svara
 • Fantastiskt bra skrivet! Så enkelt och bekvämt det är att ignorera det som behöver göras för att må bättre i det långa loppet. Modigt att ta den vägen som kräver att se inåt och utvecklas. Svårt och tidvis motigt. Dock en väldigt spännande resa, och har man väl startat på den så vill man ju veta vad som döljer sig bakom nästa hörn :).

  Tack för en inspirerande blogg!

  Catarina 2016-03-01 12:06:33 http://novoyoga.blogg.no
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!