Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SPIRITUELLA FRÅGOR?

Raw Clarity Filippa

Hej mina spirit junkies! Har ni några frågor om den inre resan? Om den spirituella världen? Har ni haft upplevelser ni vill diskutera? Ni kan fråga vad som helst… Vad funderar ni över? Love, Filippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Filippa! Hittade dig genom framgångspoden och du inspirerar mig välidigt mycket genom podden och din underbara blogg! Jag förlorade min pappa när jag var 17 och efter det hade jag några jobbiga år tills jag började hitta mig själv. Läste boken The Secret och förstod att jag omedvetet använt mig av kraften den har. Sen när jag förstod att det verkligen funkade på riktigt så började jag använda den till det mesta i min vardag och de resulterade till en massa fint…. Idag är jag väldig tacksam för varje dag jag vaknar upp och får skratta, njuta av allt fint som finns runt omkring oss. Har hänt mycket det senaste året och känner att de egentligen inte finns några gränser i livet, dem ända gränserna är de man själv bygger upp i sina egens tankar. Jag undrar om du kan rekodonmera någon bra vägledare som kan kolla tillbaka var min gamla själ varit i tidigare liv? Sen hur jag ska ta kontakt på bästa sätt med själen från min pappa? Pratar ibland med han och kan känna hans närvaro vid tillfällen. Har även kommit på ett annat sätt att känns hans närvaro, när saker och ting händer så kommer hans turnummer upp i alla olika sammanhang och då får jag verkligen känsla att han är med mig i min vardag. Massor av posetiv energi till dig, puss och kram

  Marcus 2016-03-10 19:57:10
  Svara
  • Svar på Marcuss kommentar.

   Hej Marcus! Tack för en jätte fin kommentar. 🙂 Om du mailar mig så har jag en super bra person som kan hjälpa dig med allt. Hon är bäst. Filippa@rawclarity.com

   Filippa Salomonsson 2016-03-10 20:23:43
   Svara
 • Hej filippa
  Jag vet att detta är en kluring men..
  1. jag tänker på Law of attraction.
  Min absolut mest ödmjuka, snällaste, bästa vän har förlorat sin bror, pappa och farmor under 1,5 år. Vad har hon gjort för att detta ska reflekteras tillbaka i hennes liv?

  2. Jag äter hälsosamt, inget socker. men ibland när jag handlat mycket i mataffären kommer jag på mig själv med att äta upp en stor del av allt jag handlat. (trots att jag ätit bra lunch och frukost med fett och protein och fibrer. Ibland blir jag liksom som köpberoende av ”nyttigt snacks”. Hur slutar jag äta? jag är inte sockerberoende. Äter bara all mat. Tex nu lagade jag flera matlådor men åt upp två stycken.

  3- Jag har börjat lyssna mer på mig själv. Jag är 21 och går ut mindre och mindre, festar mindre. Vilket jag värderar. Men är rädd att jag kommer ångra när jag är äldre att jag bara tränade och läste böcker? Känns som jag ” borde ” va ute och träffa människor, hångla runt och festa.

  maja 2016-03-02 18:56:25
  Svara
 • Hej Filippa! Jag lider sedan ganska länge av matfobi, matångest och emetofobi (kräkfobi), har gått i KBT för detta där jag har fått mycket hjälp och det hindrar mig inte lika mycket i vardagen längre och jag kan nu äta annat än bara gröt och filmjölk vilket var i princip det jag levde på ett tag och såklart mådde väldigt dåligt av. Men det jag kämpar med mest just nu och som jag undrar över är acceptans. Jag har så svårt att acceptera att jag troligen alltid kommer leva med detta. Jag har också jättesvårt att acceptera att jag inte kan kontrollera min kropp helt och hållet, att jag aldrig kan veta när eller om jag kommer bli sjuk osv. Därför undrar jag hur du ser på acceptans och vad du hr för tips på hur man lär sig acceptera att livet är som det är och att det som händer händer? Tack för all fin inspiration! Kram.

  Johanna 2016-03-02 14:11:49
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna, jag vet inte om det är dumt utav mig att svara men jag vill så gärna ge mina egna erfarenheter på det du skriver om… Jag har länge levt i livrädsla för att äta, men mår nu mycket bättre och har hjälpts mycket utav att läsa Filippas blogg och kloka tankar. Men det jag vill säga är att jag tror jag vågade släppa kontroller och gå emot mina rädslor genom att just försöka intala mig själv att mina begränsningar var acceptabla och att jsg helt enkelt fick göra det bästa utifrån dem med det jag har och fokusera på möjligheterna i varje situation som trots allt alltid finns, istället för att bara tänka på hur man begränsas av rädslan. Jag tror det är att välja kärleken före rädsla, även om rädslan ju finns där – men att inte fokusera på den och bara acceptera att den finns här och nu, hjälper till att våga se att det positiva runtom faktiskt kan vara härligt – och till och med kan bli ännu härligare om det får stråla i sin ensamhet! Och på så sätt tror jag att rädslorna och tvångsbeteenden suddas ut successivt! 🙂

   Amanda 2016-03-02 22:37:10 http://Nouw.com/amandahpeters
   Svara
   • Svar på Amandas kommentar.

    Hej Amanda, tack snälla du för ditt svar! Blir jätteglad av att du vill dela med dig :). Jag ska fortsätta läsa Filippas blogg och försöka se möjligheter och alltid välja kärlek före rädsla. Jag har en bit kvar tror jag men det är skönt att veta att jag inte är helt ensam i detta och att det går att må bättre. Kram!

    Johanna 2016-03-09 20:55:28
    Svara
 • Är i grunden väldigt skeptisk till det här med spiritualism men tycker samtidigt att du har väldigt många bra poänger och vettiga tankar. Så heja dig och din blogg! 😀 Men en grej jag undrar över är det här med att man ska tänka positivt för att få tillbaka positiv energi från universum. Läste i din blogg om en tjej som hade ätstörningar och du rekommenderade henne att hon skulle intala sig själv att hon var frisk. Men jag tänker att blir inte det en sorts självcensur? Att man inte tillåts tänka negativt av rädsla att universum skickar något negativt tillbaka… Att säga till sig själv: Jag är frisk, jag har inget problem med mat, när man i själva verket har ett komplicerat förhållningssätt till mat blir ju som att inte tillåta sina känslor och sin nuvarande situation. Det är ju som att försöka trycka undan allt jobbigt och fake:a sin balans istället för att acceptera den nuvarande jobbiga situationen… Hade blivit jätteglad om du ville svara på detta. Kramar!

  Erica 2016-03-02 11:59:18
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Haller med. Gor mycket meditation dar jag tycker det handlar om att acceptera tankar och kanslor som dom ar och inte trycka bort dom (men samtidigt inse att det bara ar tankar/kanslor) och tycker det har med att tvinga sig att tanka positivt gar emot det. Allt ar inte positivt.

   Eva 2016-03-02 14:27:35
   Svara
 • Hej! Jag undrar lite över detta med socker, hur ser du på att äta raw bars som innehåller dadlar som ”sötning” eller att använda sig utav honung?

  Alexandra 2016-03-02 11:40:05
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hejsan! Det är väldigt mycket socker i bars, jag skulle nog äta dom som efterrätt och inte ett mellanmål. Men honung och dadlar som sötningsmedel är ett mycket bättre alternativ än vitt raffinerat socker. Kram

   Filippa Salomonsson 2016-03-04 19:57:32
   Svara
 • Hej Filippa! Älskar din blogg, du ger så mycket inspiration till ett hälsosamt liv <3
  Jag undrar lite över hur man vänder "dåliga tankar"/negativ energi.. jag själv tänker ofta på det negativa med saker och "tänk om.." och så tänker jag det värsta. Har du något tips eller enkla övningar för hur man vänder ett så invant mönster och börjar leva mer positivt? Kram

  Hanna 2016-03-02 08:36:17
  Svara
 • Hej Filippa! Tack för en jätte härlig och inspirerande blogg! Jag undrar om du har några tips för att komma igång med meditation? Jag Jag har laddat ned en app för att enkelt kunna göra det hemma men jag har svårt att hinna med/prioritera det varje dag trots att jag vill. Funderade på om det är lättare att komma igång och lära sig grunderna via klasser/workshops, har du några bra tips i sthlm? 🙂 Tack så mycket! Kram Frida

  Frida 2016-03-02 07:35:58
  Svara
 • Hej! Jag har börjat komma in i den spirituella världen. Det har hjälpt mig mycket men jag lär mig fortfarande. Jag har en fråga, hur kallar man på sina änglar?

  Emelie 2016-03-01 22:56:36
  Svara
 • Hur hittar jag vad som är mitt purpose? Min sanning och mening? 🙂

  Amanda 2016-03-01 20:43:50
  Svara
 • Hej Filippa!

  Du är en stor inspiration för mig. Men jag undrar vart man börjar på den spirituella resan? För tre år sen la jag om min kost, vilket senare gjorde att jag orkade börja träna och nu känner jag att jag har energi att bearbeta mina känslor. Från att ha tyckt att sprituality var ”flummigt” börjar jag tro och känna. Men hur ska jag börja införa det i vardagen? Vart börjar man liksom?

  Stor kram till dig!

  sara 2016-03-01 20:38:46
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!