Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THAT SUGAR FILM

Har ni tittat på That Sugar Film? WOW, vilken eye-opener! Socker är som en drog, vi blir beroende av det söta. Och om du inte känner att socker kontrollerar dig, kanske du ändå äter för mycket? Det finns trots allt MYCKET gömt socker i till exempel yoghurt, bröd, flingor, ketchup och buljong. Kroppen, och då menar jag levern, klarar av att bryta ner ca. 6 teskedar per dag. Inte mer. Resten går direkt och blir fett. Om du är sugen på att rensa din kropp från socker, kan du testa mitt tre-veckors program från boken Socker Detox som finns att KÖPA HÄR.

Raw Clarity Filippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nu jag jag beställt din bok. Ser fram emot en socker detox med skräck blandad flörtjusning. Jag vet att jag äter på tok för mycket sött även om det är naturliga råvaror. Hoppas kunna slippa suget efter socker och bli en mer hälsosammare jag.

  Sandra 2016-03-04 19:36:25
  Svara
 • Hur ser du på socker i frukt?
  Äter ca 3 bananer varje dag och minst en annan söt frukt (persika/apelsin/etc). Pressar också egen juice på helger från äpplen/apelsin/rödbetor etc) Dessutom sötar jag ganska ofta smoothies med ekologisk honung tex (tror det är ”nyttigare” än t ex stevia och andra raffinerade/behandlade sockerarter).. Jag har sockersug men räcker ofta med en frukt för att det ska gå över försöker som sagt att hålla mig borta från choklad/sockrade yoghurtar och annat – förutom på helger eller vid festligare tillfällen då jag självklart unnar mig tårta och efterrätter. Skulle vara intressant att höra vad du tycker om det..? Vet att vissa icke-socker förespråkare (i quit sugar) i stro utsträckning förespråkar att man också drar ner på frukt..

  sofie 2016-03-02 02:28:42
  Svara
  • Svar på sofies kommentar.

   Hej! Klart att man ska kunna äta frukt, det innehåller mycket bra ämnen för kroppen. Men om man äter för mycket frukt är det inte så bra, det kan bli för mycket fruktos för levern att hantera. Jag rekommenderar 1-2 frukter om dagen. Jag tycker man ska kunna äta lite av varje, även tårta 🙂 Testa att äta en avocado smoothie eller äta lite nötter istället – fett håller energin lite jämnare. Kram Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-03-04 19:43:32
   Svara
 • Apropå socker – kan du inte skriva ett inlägg om vin och socker. hörde på Systemet att italienare tror att vi svenskar vill ha sött vin och tillsätter en hel del socker i vin. Såg att det var stor skillnad på sockerinnehåll i olika viner. Tyvärr kunde jag inte hitta sockerinnehåll på systemets sida utan såg i butiken.

  Pia 2016-03-01 12:53:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!