Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HUR KAN DU HANTERA JOBBIGA MÄNNISKOR?

Raw Clarity Filippa

Jag fick precis ett email av en coaching kund som var ledsen idag över en situation på jobbet. Hon berätta om en jobbig kollega som bara styr och ställer. Vi har alla personer i vårt liv som rör till det lite – eller minst sagt. Så hur ska vi hantera svåra människor?

Se svåra människor, och även svåra situationer, som en möjlighet att jobba med DIG SJÄLV. Skit it dom. Det handlar egentligen om DIG. Livet är en skola med lektioner. Lektioner som påminner oss om vem vi är i grund och botten. Lektioner som påminner oss om att vi är ren kärlek egentligen. 

När jobbiga personer stör vår ro, harmoni och skapar ledsamhet, irritation eller hat inom oss, måste vi stanna upp. Fråga dig själv: Vad kom JUST DEN personen in i ditt liv för att lära DIG? 

Du kanske måste lära dig att stå upp för dig själv och hitta din inre styrka? Eller kunna skicka kärlek till henne eller honom oavsett vad det gjort? Du kanske måste lära dig förlåtelse? Tålamod? Eller att kunna acceptera andra precis som dom är?

Så fort du inser och blir medveten om vad personen eller situationen vill lära dig, så kan du börja jobba med din läxa. När du börjar jobba med din läxa, kommer också universum att hjälpa dig. Det kan till och med hända att personen bara försvinner i ditt liv. Till exempel byter jobb eller avdelning helt plötsligt. Det finns mirakel…

Gör DITT jobb även om det kan kännas lättare att skyla på den störande personen i ditt liv. SLÄPP DOM. Lev ditt liv. Lyssna på dig själv. It’s just another lesson in life… Do the work and move on!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hei Filippa!

    Jeg strever med forskjellen på å gi slipp, og å undertrykke ting. Når jeg er glad og har overskudd kan jeg si til meg selv ”gi slipp, ikke kaste bort din energi på dette,” og det funker fint for en stund. Men når jeg er sliten kommer disse tingene tilbake, og er plutselig ikke så greit lenger. Det samme gjelder med hva man skal finne seg i fra andre mennesker? Når er det bare egoet ditt som blir såret, og når skal man si at dette er ikke okej? Takk for fantastisk blogg<3

    Klemmer fra Norge

    Hanna 2016-03-07 22:39:47
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!