Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: SÅRBARHET

Raw Clarity Filippa

Här kommer veckans affirmation. För er som inte har någon aning om vad en affirmation är… så är det en positiv mening och när du säger din affirmation skickar du ut den och rätt energi till universum. Allt som skickas ut till universum kommer tillbaka. Alla tankar, alla ord, alla känslor – ALLT. Hur funkar det? Jo attraktionslagen! Om du vill läsa mer om attraktionslagen är boken The Secret super bra.

Säg följande affirmation så ofta du kan denna veckan. Make it happen! Manifestera och skapa det livet som du egentligen vill leva.

Det är viktigt att kunna se sina egna brister. Våga vara sårbar, erkänn vad du kan jobba på med dig själv. Våga även ta emot kommentarer från andra runt omkring dig. De kan påpeka saker som du själv inte såg. Det är ok, vi har ALLA saker att jobba med. Trust me.

Veckans Affirmation: Min öppenhet och sårbarhet gör mig till en starkare människa. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!