Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GET REAL, DO THE JOB

Raw Clarity Filippa

Raw Clarity Filippa

Det är något väldigt speciellt med att lämna stan och komma ut till landet. Komma nära havets lugna vågor, krispiga regndroppar, värmen från en öppenspis, andas in ren luft ner i lungorna. Kroppen slappnar av. Jag befinner mig i Stockholms skärgård just nu. Jag är tacksam för att få möjligheten att leva på detta sättet. Att kunna åka ut efter jobbet på fredag, slinka ner i en stor cashmeretröja, sätta på en kanna gröntté och känna stillheten. Här finns tid för reflektion. Här finns det tid att sakta ner. Här finns tid att fundera på vad man själv har kvar att jobba med på sin inre resa? Vi är ju på jorden för att ”göra jobbet.” För att återvända till kärlek genom att skala av det som inte är vår sanning och släppa våra rädslor. Vi är kärlek i grund och botten. Vi föddes som kärleksfulla bäbisar. Men under uppväxten började vi bygga en mur av rädslor runt oss. Den begränsar vårt liv. Den begränsar vår glädje. Den begränsar oss från att leva i kärlek. Omedvetet lägger vi sen vår skit på andra, det känns lättare än att hantera den själv. Vi måste göra jobbet och ta ansvar för våra känslor, våra handlingar. Den enda personen i ditt liv som du måste ta ansvar för är dig själv.

Övning: Börja med att skriva ner 1-3 saker som DU behöver jobba med. Första steget är alltid att bli medveten. Våga vara ÄRLIG med dig själv. Du behöver inte dela dina svar med någon annan. Steg två är att lista ut action steps. Hur ska du själv göra för att förbättra situationen, beteendet, känslan? Det har bara DU svar på… Det är ditt liv.

Här kommer exempel som du kanske måste jobba på: Att älska dig själv mer? Tålamod? Tacksamhet? Att inte lägga din oro på andra? Att ta ansvar? Att lyssna bättre? Att respektera din kropp? Att inte stänga av med cigg eller sex? Att hitta din inre styrka? Att släppa det förflutna? Att förlåta din mamma eller pappa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!