Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GET REAL, DO THE JOB

Raw Clarity Filippa

Raw Clarity Filippa

Det är något väldigt speciellt med att lämna stan och komma ut till landet. Komma nära havets lugna vågor, krispiga regndroppar, värmen från en öppenspis, andas in ren luft ner i lungorna. Kroppen slappnar av. Jag befinner mig i Stockholms skärgård just nu. Jag är tacksam för att få möjligheten att leva på detta sättet. Att kunna åka ut efter jobbet på fredag, slinka ner i en stor cashmeretröja, sätta på en kanna gröntté och känna stillheten. Här finns tid för reflektion. Här finns det tid att sakta ner. Här finns tid att fundera på vad man själv har kvar att jobba med på sin inre resa? Vi är ju på jorden för att ”göra jobbet.” För att återvända till kärlek genom att skala av det som inte är vår sanning och släppa våra rädslor. Vi är kärlek i grund och botten. Vi föddes som kärleksfulla bäbisar. Men under uppväxten började vi bygga en mur av rädslor runt oss. Den begränsar vårt liv. Den begränsar vår glädje. Den begränsar oss från att leva i kärlek. Omedvetet lägger vi sen vår skit på andra, det känns lättare än att hantera den själv. Vi måste göra jobbet och ta ansvar för våra känslor, våra handlingar. Den enda personen i ditt liv som du måste ta ansvar för är dig själv.

Övning: Börja med att skriva ner 1-3 saker som DU behöver jobba med. Första steget är alltid att bli medveten. Våga vara ÄRLIG med dig själv. Du behöver inte dela dina svar med någon annan. Steg två är att lista ut action steps. Hur ska du själv göra för att förbättra situationen, beteendet, känslan? Det har bara DU svar på… Det är ditt liv.

Här kommer exempel som du kanske måste jobba på: Att älska dig själv mer? Tålamod? Tacksamhet? Att inte lägga din oro på andra? Att ta ansvar? Att lyssna bättre? Att respektera din kropp? Att inte stänga av med cigg eller sex? Att hitta din inre styrka? Att släppa det förflutna? Att förlåta din mamma eller pappa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che