Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÄLSKAR DU DIG SJÄLV?

Raw Clarity Filippa

Jag frågor nästan alla mina coaching kunder om de älskar sig själva. Svaret varierar men jag har hittills inte suttit bredvid någon som svarat yes till 100%. Vilket är tråkigt. Det innebär också att vi inte accepterar, respekterar eller är tacksamma för våra kroppar och inre gåvor.

Det finns ett citat från Rumi som leder: ”You have seen your own strength. You have seen your own beauty. You have seen your golden wings. Why do you worry?”

Förstår du ditt värde? Förstår du hur unik du är? Det finns bara en som är som du. Vi måste kunna se på oss själva med kärleksfulla ögon. Inte låta hjärnan trycka ner oss med elaka kommentarer.

Övning: Under den kommande veckan, gör en kärleksfull handling för din kropp varje dag. Till exempel gå en promenad, titta på olika delar av kroppen och säg högt att du älskar dom (jag älskar mina lår till exempel), ta på dig något fint, nämn tre kroppsdelar du uppskattar, etc.

Foto: Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Du ger så otroligt mycket inspiration! Både med din bok och poddavsnittet i framgångspodden! Jag skulle vilja juicedetoxa har du något bra förslag i Göteborg med gröna joucier! Massa kramar till dig 🙂

  erika 2016-03-24 08:43:23
  Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   Hej Erika! Tack för kommentaren 🙂 Tyvärr finns vi inte i Göteborg ännu. Du får komma upp till Stockholm! Kram

   Filippa Salomonsson 2016-03-24 09:47:25
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!