Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NY BOK: LET IT OUT

Katie Dalebout

 

Jag är så sjukt stolt över Katie Dalebout, som var en av mina första coaching kunder i USA. Idag släpper hon sin första bok (you GO GIRL) – Let It Out: A Journey Through JournalingHon gjorde jobbet, vågade chansa, släppa, flyga. För er som gillar att rensa livet genom att skriva, är detta boken för er. Pennan är ett fantastiskt verktyg på den spirituella resan. Det kommer en intervju med Katie på bloggen inom kort. Coming soon…

I am super proud of Katie Dalebout, who was one of my very first coaching clients in the U.S. She released her first bok today (you GO GIRL) – Let It Out: A Journey Through Journaling. She did the work, let her shit go and is now flying high. For those of you who like to cleanse your life through writing, this is the book for you. Pen and papper är fantastic tools on the spiritual journey. Stay tuned for an interview with Katie on the blogg. Coming soon…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, och tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Skulle uppskatta supermycket om du ville skriva ett inlägg om intressanta böcker, allt från självhjälp, positivt tänkande, attraktionslagrn,meditation etc.
  Keep up the good work!

  Linnéa 2016-04-10 18:17:10
  Svara
 • Precis börjat med Paleo, och jag har vågat ta det steget mycket tack vare dig! Tack.

  Gabriella 2016-04-07 16:47:24 http://Gabella.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!