Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHAT GOES AROUND…

Raw Clarity Filippa

What goes around, comes around. Allt du gör har en påverkan. Du påverkar inte bara dig själv, men hela världen. Vi är en energi. Vi hänger ihop. Varenda tanke du tänker berör alla. Varenda ord som kommer ur din mun påverkar också alla. Det innebär att vi måste börja med oss själva för att förbättrar vår situation och världen som den ser ut idag.

Jag håller just nu på med the student handbook i boken, A Course in Miracles. Jag gör den tillsammans med min pojkvän Jimmy. Det blir roligare att stöta varandra på resan. Vi gör en övning varje dag – och totalt finns det 365 övningar. För några dagar sedan gjorde jag lesson 20.

Lesson 20: I AM DETERMINED TO SEE.

Vi tror att vi vet allt. Anledningar till varför saker och ting händer, förklaringar till känslor som kommer upp, varför andra människor agerar som dom gör, etc. MEN vi ser fel. Vi ser det som vårt EGO (den negativa rösten uppe i hjärnan) säger. Vårt ego ljuger för oss och skapar kaos. Den vill inte släppa in kärlek. Den vill hålla kvar oss i det förflutna, i rädsla, och osanning. Lesson 20, handlar om att släppa taget och låta universum visa hos hur det egentligen står till. Om du känner oro över en viss situation eller förvirrad, säg meningen ovanför. Låt inte din inre elaka röst styra ditt liv. Se sanningen. Och börja se sanningen om dig själv. Var ärlig med vad DU behöver jobba med. Detta innebär att vi måste våga stå i vår egen skit. Var modig nu tjejen! Det är så himla skönt att inte lyssna på den dumma rösten. Den skapar bara situationer som du inte vill uppleva och som andra heller inte vill vara med om. Din själ är ren kärlek, trygghet, harmoni och lugn. Vänd dig inåt till den istället för ditt ego.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind