Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VI KAN ALLA GÖRA SKILLNAD


I veckan var jag på Gotland med min pojkvän Jimmy. Vi bodde på ett litet hotel utanför Visby centrum. Jag satte mig på altanen en liten stund i onsdagkväll och började prata med gästerna som borde några rum till höger om oss. Vilka fina människor! En super mysigt par från Södertälje. Det är så magiskt att prata med ”främlingar” – vi är alla så lika i grund och botten. I alla fall, deras barn barn Alicia hade fått diabetes typ 1. Vilka öden vi får eller hur? Det är svårt för mig att skriva mer och förklara i ord om denna lilla flickans resa. Kolla på videon ovanför själva.

Ni kan även bidrag till forskning av diabetes typ 1 – information till inbetalning kommer på slutet av video.

Det är så viktigt att vi hjälper varandra. Den mänskliga upplevelsen är inte lätt. Men vi är en energi och kan göra stor skillnad. Tack Cecilia!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Filippa! Var inte ni gifta? :/ blev lite förvirrad och försökte hitta något gammalt inlägg om det och då står det ”min man”, är ni inte gifta längre?

    Hanna 2016-07-18 14:47:06
    Svara
  • Tusen tack för att du tar upp ett sådan viktigt ämne, Filippa. Det behövs verkligen mer kunskap och awareness när det gäller typ 1 diabetes! Jag har själv levt med det i över 30 år och vet precis hur jobbigt, förtvivlande och hopplös den här sjukdomen kan kännas. Det gäller att jobba dagligen med den mentala biten, med mindfulness, meditation, affirmations – you name it. <3

    Hanna 2016-07-13 13:30:11
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!