Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNYGGA BIKINIS

Demadly

Demadly

Igår hängde jag på landet i min nya bikini från Demadly. Jag gillar svenska märken av kvalité och letar alltid efter sköna bikini som jag kan ha på mig i Miami. Den modellen jag har på mig finns i olika färger – den blåa är också super snygg. Allt hålls på plats med denna bikini och ryggen är även riktigt fin.

Det är även stort för mig att bli fotat i bikini. Jag har haft en lång resa med min kropp. Jag var inte nöjd med den och så kritisk förut. Idag känns det fint att kommit så långt att jag är bekväm med bilder på min kropp.

KOLLA IN MIN BIKINI HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad härligt att du har nått den punkten nu!!! Jag har en bit kvar, men jag glädjs med andra som vågar. Du är dessutom jättefin, både i dig själv och i bikinin!

  Julie 2016-08-09 23:18:32
  Svara
 • Så modigt av dig att ta ett så stort steg! Du är jätte fin Filippa, tusen tack för en inspirerande blogg.

  Frida 2016-08-05 17:51:30
  Svara
 • Du är STUNNING! Så vacker inside out. Du strålar. (Love the abs!!!)

  Lisa 2016-08-03 09:37:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!