Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 SÄTT ATT ÄLSKA DIG SJÄLV

Raw Clarity Filippa

Det är inte alltid lätt att älska sig själv. Mitt tips är att göra små fina saker varje dag. Här kommer tre enkla tips som ger dig mer kraft, energi och self-love.

1.) Gör ordning dig på morgonen. Duscha, fixa håret, etc. Känn dig ren och fräsch. Tvätt bort all gamla energi som sitter kvar från dagen innan.

2.) Klä dig i plagg som ger dig kraft, som lyfter upp dig. Om du känner att jeansen är för tighta eller tröjan är helt fel färg, väl något annat. Du ska kunna gå på ditt livs viktigaste möte varje dag och var beredda på att möta vad som helst. You never know…

3.) Ät en näringsrik, ren och god frukost i stillhet. Ingen stress, utan ge dig tid att stanna upp, tugga, smaka, etc. Feed your body, feed your soul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Filippa! Så fort jag behöver inspiration till livet går jag in på din blogg och försöker lära mig något nytt! Stort tack för den kunskapen du ger ut! Jag har en fråga som jag förstår om det är jättesvårt att svara på.. Jag har jobbat med lite olika saker i mitt liv och ska nu till höst tillslut ändå börja studera på högskolan.. Min fråga är, hur kommer man på vad man vill jobba med hela sitt liv? Jag känner mig så förvirrad! Om det finns något svar! 🙂

    Tack för att du är du!! Kram!

    Sara 2016-08-22 17:37:04
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!