Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUGEN PÅ ATT BLI HÄLSOCOACH?

IMG_2005

Jag vill verkligen dela med mig av ett tips om DU är sugen att bli hälsocoach. Jag gick på världens bästa skola i NY som man kan läsa på distans. Den ger dig alla verktyg du behöver både när det gäller hälsa och business building. Alla lärare är bland dom bästa i världen och man känner definitivt igen namn som Deepak Chopra, Alicia Silverstone och Dr. Oz till exempel. Utbildningen pågår under ett år. Det är lätt att jobba medan man gå utbildningen. Det är totalt 4 prov – du ska få 70% rätt varje gång.

När du är klar blir du en holistisk hälsocoach vilket betyder att man ser hälsa från ett bredare perspektiv. Inte bara mat men även motion, karriär, relationer och den inre resan. Allt detta påverkar ju vårt välmående.

Maila mig om du är intresserad av att få lite mer information. Filippa@rawclarity.com

Topp från Indiska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter väldigt intressant och kul! Jag går redan en treårig utbildning som jag snart är klar med men blev lite nyfiken, vad heter skolan? 🙂

    Johanna 2016-09-20 21:35:49
    Svara
  • Jag skulle vara nyfiken att läsa om hur du ser på skillnaden mellan din utbildning och utbildningar som finns på universitet (tänker på kostvetare, dietist och nutritionist). Är såklart svårt att säga vad som är bättre eller sämre när de skiljer åt men är nyfiken på hur du ser på det hela och varför du valde gå just den vägen du valde och inte universitetsvägen. Tack för all inspiration du ger!

    Janina 2016-09-20 20:30:28 http://www.dietiststudent.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind