Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NY PODD: RAW CLARITY RADIO

Raw Clarity Radio

Raw Clarity Radio

Äntligen… så har vi släppt vårt första avsnitt av Raw Clarity Radio! Den handlar om hur vi leva yoga off the mat, alltså modern spiritualitet i vardagen. Nästa avsnitt kommer på fredag och den kommer fokusera på mening. Du kan lyssna på både iTunes och SoundCloud.

Raw Clarity Radio är en modern spirituell podd för den medvetna lyssnaren. Livscoacherna och programledarna Filippa Svensson och Jimmy Tjärnlund guidar dig till att börja din inre resan, rensa blockeringar och rädslor, samt manifestera ett liv med mer glädje, trygghet och framförallt kärlek. Varje avsnitt öppnar dörren till ett nytt ämne från relationer till karriär, mening till pengar, meditation till attraktionslagen.

Lyssnarna får med sig enkla verktyg som kan appliceras i vardagen. Filippa och Jimmy delar även med sig av egna erfarenheter, förklaringar, berättelser och tips. Att leva ett spirituellt liv handlar inte bara om att hoppa på ett yogapass någon gång i veckan (även om vi alla älskar savasana) utan det innebär att börja göra medvetna val varje dag. Det krävs action steps från dig. Raw Clarity Radio är en serier av konversationer som hjälper dig ge mer plats till din kraft, kreativitet och mening med livet. Är det inte dags att börja se möjligheterna istället för motgångarna?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Er podd är så himla bra & givande🦋

  Mikkaela 2017-09-15 19:07:04
  Svara
 • Så kul att ses idag ❤️❤️❤️ Ska bli så nice att lyssna på poddisen!!!

  margaux 2017-07-20 13:40:46
  Svara
 • Hej fina Filippa.
  TACK för en fantastisk, bra, intressant och underbar pod! ❤
  Jag kan inte med ord beskriva vad jag känner… Ser fram emot fler avsnitt.
  Tusen, tusen tack!
  Kram från Anna

  Anna 2017-06-12 12:28:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!